• Wat anderen vinden

 • "De trainer heeft een 'training op maat' gegeven aan het Meld- en Advies Team van Sherpa. Bij het samenstellen van deze training liet de trainer zien hoe snel en makkelijk zij aansluit en anticipeert bij de vragen en wensen van de organisatie. Terug kijkend op de training heeft zij ons ontzettend veel kennisaspecten en tips gegeven om het stappenplan nog duidelijker te specificeren vanuit de verschillende wettelijke en juridische kaders waar we als zorgorganisaties mee te maken hebben. Zij sloot goed aan bij de individuele leervragen binnen het team. Met name het oefenen met elkaar vanuit dilemma's vanuit de praktijk was waardevol. We hebben de trainer ervaren als zeer betrokken, scherp, kritisch en deskundig."

  Gemiddelde score van deze training 8.8 Saskia Streng, adviseur Zorg en Ondersteuning, Kind, Jongere en Gezin, Sherpa

 • Ik werk al jaren met cliënten en ben daar ook diverse vormen van huiselijk geweld tegengekomen, maar voel me nu veel zekerder om hiermee om te gaan en collega's te motiveren aandacht te hebben voor huiselijk geweld.

  Gemiddelde score van deze training 8.9 Deelnemer, maatschappelijk werker

 • Toegankelijke trainer met open benadering. Er was veel expertise aanwezig en persoonlijke aandacht. Er werd op maat meegedacht per casus en organisatie voor de stappen van implementatie van de meldcode.

  Gemiddelde score van deze training 8.1 Mw. Beekman, WMO consulent

 • “De training Aandachtsfunctionaris geeft mij de tools om mijn functie als aandachtsfunctionaris uit te voeren, praktische handvatten, slimme weetjes en Nathalie is een trainster waar je wat aan hebt, omdat zij goed aanvoelt wat er nodig is in de groep."

  Gemiddelde score van deze training 8 Belinda Walbeek, Sociaal casemanager

 • Hele waardevolle training omdat ik veel info en tools heb gekregen, die mij gaan helpen in de functie van aandachtsfunctionaris.

  Gemiddelde score van deze training 8.1 Monique v.d. Meer, zwemonderwijzer